The Sims 3: 70,80 & 90 Tal Annonserat!


Ge dina simmar den hetaste looken och den läckraste inredningen från förr med The Sims 3 70-tal, 80-tal, 90-tal Prylpaket. Ös på med helt nya kläder, galna frisyrer och skägg. Kör en discolook från 70-talet med en jacka med bred krage och utsvängda brallor, rocka loss i 80-talets glammiga stil med axelvaddar och stora örhängen, eller dra på dig en skrynklig flanellskjorta och få en vild grungelook från 90-talet. Och glöm inte att inreda simmarnas hem så det passar årtiondet! Partykulan Stjärnljus eller Neonis bordsfotboll ger dina simmars hem en perfekt flashbackkänsla. Ta tillbaka alla galna trender, från uppburrat hår till fallskärmsbyxor och konsolstereos, när dina simmar reser bakåt i tiden.

Innehåll

Skaffa det nödvändiga modet och inredningen för att ge dina simmar och deras hem en stilig look från svunna årtionden.

Det svängiga 70-talet

Mode – Pumpa låtar på din sims stereoanläggning och visa några läckra danssteg – och fräcka kläder. Här finns allt från vida jeans och utsvängda brallor till rygglösa overaller och platåskor, så att dina simmar kan svänga hela natten lång!
Inredning – Lägg till lite fräck inredning i dina simmars hem med en konsolstereo, minimalistiska möbler, en urflippad discokula och mycket mer. Diggar du?

Det balla 80-talet

Mode – Ta på ett par benvärmare, en gympingdräkt och ett pannband så är din sim redo att bli svettig – på gymmet, vill säga! I en skrikig strukturkavaj med axelvaddar är det dags att klättra på karriärstegen. Vad de än pysslar med kommer det balla 80-talets garderob att se till att de är rätt klädda!
Inredning – Fixa lite vågad pinupkonst, tuffa arkadspel och ett läckert underhållningssystem åt dina simmar – och låt dem skaka loss ordentligt!

90-talets grunge

Mode – Oavsett om dina simmar har antimodets grungelook i slitna jeans och tröjor i lager eller en enkelt chic utstyrsel med en asymmetrisk näsduksfållad kjol, så kommer de att vara galet på med sin känsla för 90-talsmode.
Inredning – Släpa fram de slitna möblerna för att skapa en industriell känsla som visar att du skiter i etablissemanget – fast du egentligen inte gör det.
Nya frisyrer och skägg – Komplettera simmarnas flashbackstil med nya frisyrer från deras favoritårtionde, från 70-talets lediga fjäderstil till 80-talets uppburrade permanent och 90-talets stripiga grunge, samt mycket mer.






Kommentarer