SimGuruTing om Undervattensaktiviteter i Semesterparadis (Nu på Svenska)

Hejsan!
Jag är SimGuruTing, en av produktionsassistenterna i The Sims 3-gruppen som för närvarande jobbar med det nya expansionspaketet, The Sims 3 Semesterparadis. 

Vi som jobbar med spelet längtar tills ni kan få tag på vårt nya expansionspaket. Här finns nya aktiviteter som era simmar kan ägna sig åt längs kusten och i havet, så The Sims 3 Semesterparadis är fullt av funktioner som kretsar kring tanken på ölivet. Här har ni en smygtitt på vad som väntar i det kommande paketet!


Stranden har blivit en integrerad del för att ge rum åt det nya avslappnade livet vid kusten. Simmarna kan ligga på badlakan och njuta av solen medan de slappar vid havet. När det är dags att bli lite mer energisk kan simmarna leka i havet, plaska runt i vattnet och stänka på varandra! Skattjägare kan snorkla i vattnet och hitta unika föremål som försvunnit för länge sedan.



På stranden finns även den nya livräddarkarriären. Livräddare är svurna väktare för den strand de vakar över. När de är i tjänst är det livräddarnas jobb att hålla koll på stranden och se om några simmande simmar behöver hjälp. När en sim har problem ute i vattnet rusar livräddaren till undsättning, hjälper drunknande simmar tillbaka till stranden och utför HLR om det behövs. Men alla nödsituationer är inte på riktigt; det finns simmar som kanske "fejkar" för att få lite närkontakt med livräddaren som är i tjänst. Fast jag har aldrig hört en livräddare klaga – det är en ganska uppskattad roll.


Min favorit bland de nya funktionerna är helt klart möjligheten att kunna dyka! Havet är inte längre bara något man färdas över, nu kan simmarna även dyka under vågorna! The Sims 3 Semesterparadis Expansionspaket levereras med en värld som har exklusiva dykställen. Simmar med den nya dykarfärdigheten kan besöka och utforska undervattensmiljöer med massor av saker att upptäcka. Varje dykställe är fullt av underbara vattendjur, från koraller och kelp som växer på havsbotten till fiskar som går att fånga! Men se upp för hajarna! Jag har hört att de bits och kan ge ganska otäcka bett.



Förutom djurlivet finns det skattkistor och undervattensgrottor med en massa överraskningar gömda på många dyktomter! Vad kommer dykarens skattjakt att avslöja? Unika skatter? En outforskad ö? Eller ett möte med ett mystiskt monster?



Det här är bara en del av vad som väntar i det här nya expansionspaketet! Vi längtar efter att få läsa om era simmars äventyr på och i havet när The Sims 3 Semesterparadis kommer ut i juni!
Tack för att du läste!

SimGuruTing
Theresa Chen, The Sims 3 produktionsassistent

Kommentarer