The Sims 4 Dags att Jobba annonserat!!

 Hallå, simmare!

Vi är glada att kunna annonsera vårt första Expansionspaket, The Sims 4 Dags att jobba! Med tre helt nya aktiva karriärer, var och en med en ny, helt spelbar karriärslokal, finns det en massa sätt för dig att uppfylla dina simmars ambitioner. Men inte nog med det. Du kan till och med skapa egna butiker åt simmarna och utnyttja deras färdigheter och hobbyer för att tjäna simdaler. Det finns massor att upptäcka i The Sims 4 Dags att jobba, när det släpps i april 2015, men tills dess har vi sju viktiga saker du bör veta:

1.     Bli en doktor: Nu kan din sim tillbringa dagarna med att rädda liv, behandla patienter, utföra akuta operationer och, för första gången någonsin, förlösa barn!

2.     Bekämpa brott: Undersök brottsplatser, förhör simmar och häkta brottslingar medan du kämpar dig upp från enkel aspirant till att bli självaste polischefen.

3.     Experimentera och uppfinn: Vetenskapsmän tillbringar dagarna med att bygga galna uppfinningar och samla unika prover till förskräckliga skapelser som Simstrålen. Dina simmar måste välja om de ska använda sina uppfinningar till att hjälpa eller plåga sina medsimmar.

4.     Skapa unika butiker: Skapa hur många olika butiker du vill, som bagerier, klädbutiker, konstgallerier, bokhandlar och mycket mer. Du kan anpassa varje aspekt av butiken i byggläget, välja vilka föremål du ska sälja, hantera personalen och till och med sälja på kunderna mer än de tänkt sig!

5.     Nya karriärslokaler: Helt nya karriärslokaler och kvarter som sjukhuset, polisstationen och forskningslabbet, alla fullmatade med nya föremål som hjälper dina simmar att nå framgång! Eller kila ner till butiksområdet för att kolla in de många butikerna du har skapat och kanske hitta din sims verkliga kall.

6.     Lär dig nya färdigheter: Kolla in en helt ny grupp med färdigheter som ger dina simmar möjlighet att skapa ännu fler unika föremål. Nu kan simmarna ta ett läckert foto eller baka och dekorera en smaskig godsak med de nya fotograferings- och bakningsfärdigheterna. Allt dina simmar tillverkar kan stolt visas upp där hemma eller säljas för några extra simdaler.

7.     Upptäck rymdvarelser: Rymdvarelserna har landat och finns bland oss! Ta reda på vilka simmar som inte är av den här världen och upptäck den mystiska utomjordiska dimensionen

Så få upp dina simmar ur sängen och gör dig redo att bestämma på jobbet! The Sims 4 Dags att jobba kommer i april, till både PC & Mac.





* Kräver The Sims 4 för att spela (säljs separat), alla speluppdateringar för att spela och en internetanslutning för att installera.

Kommentarer