The Sims 4 - Släktträd och ny uppdatering

Maxis har lagt upp ett nytt blogginlägg där de berättar om de nygamla släkträden som kom idag med den nya uppdateringen till The Sims 4. Den nya uppdateringen innehåller som sagt ett släktträd, buggfixar och nya alla hjärtans dag prylar åt dina simmar.

"Kan ni fatta det? Den här veckan firar The Sims™ sitt 15-årsjubileum. Det här är en gigantisk milstolpe, inte bara för oss på studion utan även för alla våra spelare, där många har varit med på resan sedan den allra första dagen. Vi kommer att fira under hela februari månad, men finns det en bättre start än att prata om en mycket efterfrågad funktion som vi inför i The Sims 4 idag?

Släktträdet är viktigt för dynasti- och familjespelare som verkligen vill ha koll på sina spel. För alla spelare som kärleksfullt dokumenterar varje generation simmar, skriver ut deras familjeträd och håller koll på de invecklade relationer som utvecklas, kommer släktträdet att bli ett otroligt värdefullt verktyg.

Vi tar en titt på en simfamilj som du kan stöta på i spelet.


Med den här funktionen kan du hålla koll på din sims familjehistoria, inklusive bröder och systrar, mammor, pappor, mor- och farföräldrar (och ibland ännu längre tillbaka), styvrelationer (som styvföräldrar), halvrelationer (som halvsyskon) och naturligtvis äkta makar.

Du hittar allt detta i boendeläget genom att öppna simologipanelen (eller trycka på Y).

Sen klickar du på "Visa husets släktträd".



Boom! Där har du hela familjen. Nu kan du titta och hålla koll på de omfattande relationer som du samlat på dig under dina simmars livstid. Vem är släkt med vem? Vilket barn hör till vilken morfar/farfar? Allt finns här för dig.


Låt oss tänka på en traditionell historia som demonstrerar värdet med släktträdet.

I början träffades Malcom och Beatrice. De gifte sig och hade snart tre ståtliga pojkar: Pablo, Paulo och Steve.

Pablo blev förälskad i en pojke som heter Steve, och som ofta förväxlades med brodern Steve. De adopterade tre barn, varav ett också heter Steve. Det är tre Steve i en familj. Nu kan du lätt veta vilken Steve som menas, tack vare släktträdet.

Paulo blev förtjust i Lettucia, från familjen Crisp. Lettucia hade en vacker dotter, Tomata, från ett tidigare förhållande. Även om han var som en far för henne, så visar släktträdet oss att Paulo är hennes styvfar.

Slutligen har vi Steve (ja, den förste Steve), som träffade Jane. De blev otroligt förälskade och var helt oskiljaktiga. De gifte sig och fick snart en underbar dotter som hette Jean. Jean var vacker, med röda lockar. Tyvärr drabbades hushållet av en tragedi och Jane dog i förtid. Efter år av sorg träffade Steve Janie. Ingen kunde undgå att se det ironiska i det hela. Janie och Steve fick dottern Joan för att verkligen göra folk förvirrade. Släktträdet visar att Joan i själva verket är Jeans halvsyster.

Där har ni det. En snabb presentation av släktträdet. Vi ser fram emot att få se vad våra dynasti- och familjespelare kommer att göra med verktyget. Glöm inte att dela med er av era historier på våra forum.

Simma lugnt!"

Kommentarer

  1. Skojar du? Har total missat detta :D (har ej spelat TS4 på ett tag) Har väntat länge på ett släktträd ;)

    Precis funnit din blogg för övrigt, är på jakt på bra simabloggar, och jag gillar den redan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Tack för att du gillar bloggen :)
      Jag hoppas du kommer trivas här!

      Radera

Skicka en kommentar