The Sims 3 Film

Lek med häftiga filmteman!

Ta med Hollywoods glitter, glamour och filmskaparmagi rätt hem till dina simmar med The Sims™ 3 Film Prylpaket! Rigga scenen för fler unika berättelser med inredning, möbler och kläder i samma tema, inspirerade av välkända filmgenrer. Här finns ett brett utbud av föremål från den läskiga kryptsängen till den gigantiska cowboyhatten, så att du kan berätta historier om maskerade hämnare, kofösare (och fösarinnor), och låta dig inspireras att skapa knasiga skräckhistorier. Klä upp dina simmar som legenderna från vita duken när deras stad möter filmens Mecka!







UTVALT INNEHÅLL


• Serietidningssuccéer
Mode – Vare sig du skapar en trikåklädd välgörare eller en neslig überskurk så kommer din sim att se super ut det här utbudet av åtsittande och överdrivna dräkter – här finns bland annat den mäktiga och mystiska Rättvisans Superlama!
Inredning – Skapa ett tillhåll eller gömställe för en maskerad hjälte eller kanske en ärkefiende med skulpturer, minnesföremål och mycket mer, inspirerat av de största superhjältefilmerna. Dina simmar kan till och med känna det som att de är på väg att återta sin hemliga identitet i den nya telefonkiosk-duschen!

• Storslagen western
Mode – Jag tror bestämt att det är dags att rida in lite nya paltor. Här finns ridbyxor med fransar, snygga västar och utsmyckade viktorianska klänningar, så att dina simmar kan smälta in på en dammig saloon.
Inredning – Ge dina simmar hem en folklig nybyggarattityd som säger, "Howdy, partner." Gammaldags möbler som ett sminkbord i trä och en hemtrevlig gungstol ger dina simmars värld den klassiska westernstilen.

• Läskiga rullar
Mode – Skräm slag på simmarnas grannar med lekfullt skräckinjagande dräkter. Gothkläderna omfattar bland annat ett urval av makabra färger som svart och blodrött, med inslag som framträdande stygn och massor av hål och slitage för en riktig "direkt från graven"-look.
Inredning – Din sim kan bli rena skräcken ... eller bara en fräck en. Du kommer att ha läskigt kul när du smyckar dina simmars hus med fräck skräckinredning som den mardrömslika bokhyllan, spindelvävsdörren och burkar fulla med gud vet vad.

• Nya frisyrer, hattar och hjälmar – Runda av dina simmars filmlook med ett urval av huvudbonader och frisyrer som ger stående applåder. Här finns såväl bevingade hjältehjälmar som konstnärligt tilltrasslade gothfrisyrer och en spöklik brudslöja, så att din sim alltid är redo för sin närbild




Kommentarer